| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
PoGa KD Šmarna gora

Pridružen/-a: 06 Nov 2007 20:25 Prispevkov: 1 Kraj: KD ŠG
|
Objavljeno: 09 Jun, 2008 11:20 Naslov sporočila: k. kašelj |
|
|
|
| V Ljubljani je spet na pohodu kužni kašelj. Pri našem ga že odpravljamo s sirupom po nasvetu veterinarja. Sprehodi bodo kratki, stikov s prijateljčki pa nekaj časa ne bo. |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
orfea KD Obala-Koper

Pridružen/-a: 23 Nov 2005 13:56 Prispevkov: 902 Kraj: koper
|
Objavljeno: 09 Jun, 2008 20:18 Naslov sporočila: |
|
|
|
tudi pri nasa se je pojavil  _________________ "It's the magic in risking everything for a dream that noone sees but you". |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
Blumina ŠKD Logatec

Pridružen/-a: 09 Nov 2005 13:37 Prispevkov: 489
|
Objavljeno: 29 Okt, 2008 13:17 Naslov sporočila: |
|
|
|
Ravnokar sem dobila obvestilo, da en nasih psov preboleva kuzni kaselj. No, morda je kaksen drug virus, ker je menda na zacetku le nekajkrat bruhal ter imel tezave z blazjo drisko. Veterinar je presodil, da gre za blago obliko kuznega kaslja.
Pri nas v klubu je ze alarm prve stopnje
Velika verjetnost je, da je prislo do okuzbe na preizkusu za regijo (1. rok)... Bodite pozorni na znake in poskusajte zmanjsat moznost okuzb - beri prejsne poste |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
lurko KD Ljubljana

Pridružen/-a: 07 Okt 2005 20:21 Prispevkov: 3930 Kraj: kamor me pot zanese
|
Objavljeno: 03 Nov, 2009 22:24 Naslov sporočila: |
|
|
|
No letos je regija že mimo, ampak kužni kašelj pa se je verjetno pojavil...
Minny od včeraj kašlja, sicer ne veliko, ampak samo toliko vsem v vednost!
Bodite pozorni in upoštevajte navodila! _________________ "Kdor premaga druge je močan, kdor premaga sebe je mogočen. Kdor je zadovoljen s svojo usodo je bogat" Lao Ce
............................
a je to men' hobi? |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
lurko KD Ljubljana

|
Objavljeno: 03 Nov, 2009 22:25 Naslov sporočila: |
|
|
|
V prvem postu te teme je en članek o kužnem kašlju! _________________ "Kdor premaga druge je močan, kdor premaga sebe je mogočen. Kdor je zadovoljen s svojo usodo je bogat" Lao Ce
a je to men' hobi? |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
lurko KD Ljubljana

|
Objavljeno: 29 Jul, 2010 10:53 Naslov sporočila: |
|
|
|
Bodite pozorni v KD Ljubljana smo imeli pred dobrim tednom izbruh kužnemga kašlja, sedaj pa me je klical Ferdo, da imajo tudi pri njih, pa v Celju (Zoran).
Tako da je očitno, kljub netipičnemu času za kužni kašelj - ponavadi je v jeseni, potrebno paziti. V prvem postu te teme je nekaj navodil, kaj narediti če pes že zboli! _________________ "Kdor premaga druge je močan, kdor premaga sebe je mogočen. Kdor je zadovoljen s svojo usodo je bogat" Lao Ce
a je to men' hobi? |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
Andreja KD Obala-Koper

Pridružen/-a: 14 Jul 2006 9:39 Prispevkov: 346 Kraj: Koper
|
Objavljeno: 29 Jul, 2010 16:34 Naslov sporočila: |
|
|
|
Baje se je pojavil že pred enim mesecem ali celo več... Kaj delajo klime... Še pse nam bodo fentale... _________________ http://blueberry.moj-album.com/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne smeš dodajati datotek v forum Ne smeš prenašati datotek foruma
|
|
|
|
|
|